Ensana Thermal Margaret Island Health Spa Hotel

4* sterren – Boedapest – Hongarije

Home ▶ Kuuroorden in Hongarije ▶ Ensana Thermal Margaret Island Health Spa Hotel

Vier-sterren Ensana Thermal Margaret Island Health Spa Hotel

Midden in de Donau ligt het eiland Margitsziget. Het eiland is een oase van rust en strekt zich uit over 4 km. Het bestaat uit een beschermd, botanisch park met oude bomen, een Japanse tuin, een rozen tuin, een amfitheater in de buitenlucht, een kloosterruïne met het graf van de heilige Margareta en een oud romaans kerkje.

In dit grootste stadspark van Boedapest ontspringen ook 3 thermale bronnen met heilzaam water. Dit thermale water is rijk aan calcium, magnesium, kalium, natrium en zwavel en vormt de basis voor de goede balneo therapieën die in het Spa Resort op het eiland worden gegeven. Er is een goede verbinding naar het centrum en met een directe buslijn ben je in 10 minuten in het centrum van Boedapest.

Hotelkamers

Het moderne Ensana Thermal Health Spa Hotel is gelokaliseerd op het rustige en groene Margaretha-eiland. Het is een unieke locatie en het hart van Boedapest. Ensana Thermal Health Spa Hotel beschikt over meer dan 250 kamers en sinds april 2019 beschikt het hotel over gerenoveerde premium rooms. De premium rooms hebben een balkon en zijn uitgerust met airconditioning, satelliet televisie, WIFI, telefoon, minibar, electrische waterkoker, haardroger, kluis, badjas en koffie/thee faciliteiten. Naast deze premium rooms, beschikt het hotel over kamers voor mindervalide gasten, deze kunt u op aanvraag reserveren.

Hotel faciliteiten

Het hotel beschikt over verschillende faciliteiten: gastronomisch restaurant Platán met een prachtig uitzicht op het park, Boróka bar, Neptun bar, binnen- en buiten zwembad, een beautysalon, thermaalbaden, fitnesscentrum, spa- en kuurcentrum, wellness met jacuzzi, sauna en stoombad. In het spa- en kuurcentrum vinden de medische – of spa behandelingen: massages, modderpakkingen, balneo- hydro- en fysiotherapie maar naast de individuele therapieën wordt hier ook gymnastiek in groepsverband aangeboden.

Kuren in Ensana Thermal Hotel Margaret Island

Het hotel heeft zijn eigen medische behandelfaciliteiten. U heeft de keuze uit o.m. verschillende therapeutische / medische massages, hydrotherapie, elektrotherapie, thermotherapie, fysiotherapie, mechanotherapie en (aangepaste) therapeutisch bewegingstherapie.

Bij aankomst wordt er samen met een reumatoloog een persoonlijk behandelschema opgesteld met de frequentie en type behandelingen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een pakket bestaande uit verschillende behandelingen, afhankelijk van uw verblijf in het hotel.

Offerte aanvragen

Wilt u een reservering maken. Vraag dan nu direct een offerte aan.