Kuuroorden in Hongarije

Vita Sana is gespecialiseerd in kuurreizen in Hongarije en weet per hotel welke kuren en behandelingen u kunt krijgen. Hieronder vindt u een overzicht van alle bestemmingen.

Home ▶ Kuuroorden in Hongarije

4* Hunguest Apollo Hotel

Het 4 sterren Hunguest Hotel Apollo ligt op ca. 600 m van het centrum van Hajdúszoboszló en biedt therapeutische en cosmetische behandelingen in een prachtige omgeving. 

4* Hunguest Hotel Béke

Het viersterren Hunguest Hotel Béke gelegen in Hajdúszoboszló beschikt over een grote spa met een binnenzwembad, een sauna en een fitnessruimte. Het hotel is gelegen in een mooie buurt van de stad.

4* Hunguest Hotel Aqua Sol

Het viersterren Hunguest Hotel Aqua-Sol is een wellnessresort, gelegen in het centrum van Hajdúszoboszló nabij het grootste medicinale kuuroord van Hongarije.

3* Hunguest Hotel Flóra

Het driesterren Hunguest Hotel Flóra ligt in het centrum van Eger naast de Turkse thermaal baden en de minerale bronnen. Het beschikt over een restaurant en biedt ook medische en wellnessbehandelingen.

4* Ensana Thermal Hotel Sárvár

Dit charmante viersterren spa hotel Ensana Thermal Hotel Sárvár ligt in het historische centrum van Sárvár nabij de 200 jaar oude Sárvár Botanische Tuinen. U kunt genieten van de groene weelde en de unieke atmosfeer van één van de meest geliefde steden van West Hongarije.

Ensana 4* Grand Hotel Margitsziget

Het viersterren Ensana Grand Hotel Margitsziget is schitterend gelegen op het rustige en groene eiland Margaret nabij het centrum van Boedapest. Het hotel biedt prachtig uitzicht over de Donau.

4* Ensana Thermal Margaret Island Health Spa Hotel Boedapest

Het prachtige viersterren Ensana Thermal Margaret Island bevindt zich op een unieke locatie op het rustige en groene Margaret Island in het hart van Boedapest.

4* Danubius Health & Spa Resort Bük

Het viersterren Danubius Health Spa Resort ligt in het kuuroord Bük in West-Hongarije, en beschikt over een eigen spacentrum. Ook biedt het hotel tal van sportfaciliteiten, waaronder tennis- en squashbanen. Naast het hotel ligt een 18 holes golfbaan.

4 sterren NaturMed hotel Carbona in Héviz

4* NaturMed hotel Carbona Héviz

NaturMed Hotel Carbona in Hévíz verwelkomt u het hele jaar door in een mediterrane omgeving met een prachtig belevenisbad met een wateroppervlak van 1000 vierkante meter, kamers met airconditioning, een thermaal bad dat de sfeer van de Romeinse tijd oproept, en talloze therapeutische behandelingen en wellness-opties.

Groepsreizen

Bent u van plan met een groep te reizen? Dat is mogelijk. Vita Sana biedt ook volledig verzorgde groepsreizen aan. 

Wat gasten zeggen 

"Het is mij zeer goed bevallen en ik ben blij dat ik het gedaan heb om te gaan kuren in Hotel Beke."

Victor Seuren

Maastricht

"Kuren doe ik al jaren maar ik had geen ervaringen met Hongarije. Totdat ik op de website van Vita Sana terecht kwam en contact opnam. Eerst wilde ik kuren in hotel Béke omdat ik daar goede berichten over had gelezen maar na het gesprek met de medewerker van Vita Sana, was ik enthousiast geworden over hotel Flora in Eger."

Mevrouw J. de Haan

"Het is in één woord geweldig!!! Zoiets hebben wij nog nooit ervaren!!!!
Voor ons is het eenvoudig geworden. Wij gaan in het vervolg naar Béke in Hongarije. Het is een paradijs op aarde."

Mevr. H. Riphagen en Mevr. C. Roeg

Onze gasten over de bestemmingen

Alle ervaringen