Kuurreizen voor groepen

Als u met meerdere mensen tegelijk wil reizen en kuren dan is een groepskuurreis de ideale oplossing. Ook voor 2020 kunnen we onze bekende groepskuurreis naar Hajdúszoboszló weer aanbieden.

Home ▶ Groepskuurreizen

Groepsreis Hajdúszoboszló 2020

Dankzij het geneeskrachtige water, staat Hajdúszoboszló bekend als het “Mekka van de Reumawereld”. Jodium-, broom- en zoutwater dragen al 80 jaar lang bij aan de genezing van aandoeningen van het bewegingsapparaat zoals bij reumapatiënten.

Meer informatie aanvragen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden of over een bestemming? Wilt uw weten welke kuren wij aanbevelen? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

“Het is mij zeer goed bevallen en ik ben blij dat ik het gedaan heb om te gaan kuren in Hotel Beke.”

Victor Seuren

Maastricht

“Al vele jaren ga ik met Vita Sana naar volle tevredenheid op een individuele kuurreis naar Boedapest en Hajduszoboszlo. Het is allemaal goed geregeld en je krijgt goed advies over de verschillende kuuroorden.”

Willy

“Ons verblijf in Hajdúszoboszló in hotel Béke was niet alleen een geweldige ervaring, maar ook een fantastische belevenis. Je moet het kuren dan ook echt zelf ervaren om te begrijpen welk een bijzondere belevenis het is!
Vita Sana Kuurreizen maakt haar woorden méér dan waar.”

Herma Bus

Enschede

Onze gasten over de bestemmingen

Alle ervaringen

Hajdúszoboszló