Sárvár

Steden in Hongarije

De brug van Nádasdy kasteel in Sarvar

De Koninklijke Tuinen

In de ongerepte natuur van het westen van Hongarije ligt het charmante stadje Sárvár. De “Koninklijke Tuinen” zijn rijk aan flora en een groot aantal dieren. Op de romantische wandelpaden door de “Koninklijke Tuinen” kunt u hier uitgebreid van genieten.

De meest populaire bezienswaardigheid is het Nádasdy kasteel, eigendom van een belangrijke 16e-eeuwse aristocraat die de stad tot een belangrijk centrum van het Renaissance humanisme heeft gemaakt. Het culturele erfgoed wordt levend gehouden, want in het kasteel worden levendige festivals, internationale concerten en folkloristische evenementen georganiseerd.

Het thermale water

Het geneeskrachtige water kent een temperatuur van 48 °C en komt van een diepte van 1300 M. Het thermale geneeskrachtige water bevat 0,5% natriumchloride, hydro-carbonaat en spoorelementen. Na afkoeling worden de (zwem) baden en het vlinderbad van de medische afdeling in het Danubius Health Spa-en Wellness Hotel Sárvár hiermee gevuld. Het nemen van een bad in de thermale wateren is verfrissend , maar levert ook een zijde-achtige huid op.

Reizen vanuit Nederland

Vanuit Nederland vliegt u met KLM, Austrian Airlines of Transavia naar Wenen waar u wordt opgehaald. Binnen 1,5 uur bent u op de plaats van bestemming, waar in het Danubius Health spa-en wellness hotel Sárvár een welkomstdrankje voor u klaar

Nádasdy kasteel in Sárvár Hongarije
Sárvár Posta tér in Hongarije
Plein in Sárvár Hongarije
Fontein in Sarvar Hongarije
Fontein in Sarvar Hongarije
Nádasdy Museum Díszterem Sárvár Hongarije
Nádasdy kasteel de bezienswaardigheid van Sárvár

Hotels in Sárvár

Sárvár is met de Koninklijke tuinen en het Nádasdy kasteel al een grote trekpleister. Daarnaast is het er heerlijk vertoeven tijdens een van de vele kuurprogramma’s.

4* Ensana Thermal Hotel Sárvár

Dit charmante viersterren hotel Ensana Thermal Sárvár ligt in het historische centrum van Sárvár nabij de 200 jaar oude Sárvár Botanische Tuinen. U kunt genieten van de groene weelde en de unieke atmosfeer van één van de meest geliefde steden van West Hongarije.

Offerte aanvragen

Wilt u een reservering maken. Vraag dan nu direct een offerte aan.